Platforma de tranzactionare online cu unitati de fond va ofera posibilitatea de a subscrie la fondurile deschise administrate de Certinvest din orice colt al lumii, la orice ora doriti, doar prin cateva click-uri de mouse.

Atat deschiderea unui cont de utilizator, cat si efectuarea de operatiuni de subscriere si/sau rascumparare prin intermediul acestei platforme sunt gratuite.

Fondurile de investitii pentru care puteti efectua subscrieri si/sau rascumparari online, prin intermediul acestei platforme sunt:

  • Certinvest Dinamic
  • Certinvest Prudent
  • Certinvest Obligatiuni
  • Certinvest XT Index
  • Certinvest BET Index
  • Certinvest BET-FI Index

Pentru a investi

Pasi operationali

Dupa ce v-ati autentificat in contul dumneavoastra , mergeti in sectiunea Investeste, si de acolo, selectati fondul in care doriti sa investiti.

Veti introduce apoi suma pe care doriti sa o investiti si codul IBAN al bancii in care ati virat/veti vira banii aferenti adeziunii, precum si parola de operatiuni. Daca sunteti investitor nou pe fondul ales, sau daca au intervenit modificari in prospectul de emisiune de la ultima dumneavoastra adeziune, veti fi rugat sa consultati prospectul fondului ales si sa confirmati ca ati citit si ati inteles termenii acestuia, dupa care operatiunea initiata va fi inregistrata in contul dumneavoastra, si va fi evidentiata cu starea "lansat", care se va transforma in starea "in executie", in momentul in care un operator va prelua cererea dumneavoastra in baza de date.

Pentru a finaliza operatiunea de investire, in cazul in care nu ati facut-o deja, trebuie sa virati in contul cu codul IBAN specificat anterior, suma pe care doriti sa o investiti. Tranzactia va fi reflectata in contul dumneavoastra in ziua intrarii banilor investiti de dumneavoastra in contul fondului prin schimbarea starii cererii in "executat".

Certinvest este singurul manager de fonduri care da posibilitatea clientilor sai sa efectueze adeziuni alegand metoda de plata cu cardul.

Va rugam sa va asigurati ca suma inscrisa in ordinul de plata/foaia de varsamant corespunde cu suma inscrisa in formularul de investitie de pe site. Aceasta egalitate este necesara pentru a fundamenta investitia in fond. Va rugam sa specificati in ordinul de plata / foaia de varsamant numele dumneavoastra si CNP-ul.