Chiar si 100 de lei investiti pe luna in fondurile administrate de noi va pot oferi o baza importanta de economii, in timp. Si acest lucru, cu un efort minim.

Multi oameni spun ca nu au bani de investit. Insa, orice suma, oricat de mica, pusa deoparte intr-un fond de investitii va aduce mai aproape de economiile necesare pentru a indeplini un obiectiv major pentru dumneavoastra.

Fie ca investiti 50 de lei, sau 100 de lei, sau 1000 de lei pe luna, economiile dumneavoastra cresc si in timp se transforma in investitii profitabile. Nu trebuie sa faceti eforturi foarte mari pentru a realiza acest lucru. Renuntati la cateva pachete de tigari sau la 2-3 iesiri in oras si va planificati astfel viitorul financiar.

Si pentru a nu va „necaji” cu completarea unui ordin de plata in fiecare luna, pentru a vira banii in contul fondului vizat, la prima investitie, bifati in contul dumneavoastra de internet banking casuta „Doresc ca aceasta tranzactie sa fie repetata” si specificati frecventa dorita. Este foarte simplu.

Ganditi-va acum la obiectivele dumneavoastra viitoare si contribuiti din timp la realizarea lor !