Platforma de tranzactionare online cu unitati de fond va ofera posibilitatea de a lansa cereri de rascumparare atunci cand aveti nevoie de economiile acumulate, fara a fi nevoiti sa va deplasati la sediul unui distribuitor, pentru a depune cererea de rascumparare in timpul programului de lucru.

Atat deschiderea unui cont de utilizator, cat si efectuarea de operatiuni de subscriere si/sau rascumparare prin intermediul acestei platforme sunt gratuite.

Fondurile de investitii pentru care puteti efectua subscrieri si/sau rascumparari online, prin intermediul acestei platforme sunt:

  • Certinvest Dinamic
  • Certinvest Prudent
  • Certinvest Obligatiuni
  • Certinvest XT Index
  • Certinvest BET Index
  • Certinvest BET-FI Index

Pentru a rascumpara

Pasi operationali

Dupa ce v-ati autentificat in contul dumneavoastra , consultati cate unitati de fond aveti disponibile in fiecare fond, apoi mergeti in sectiunea Rascumpara, selectand fondul din care doriti sa rascumparati. Pentru a va fi mai usor, va vor fi oferite drept optiuni de fonduri din care sa rascumparati doar fondurile in care dumneavoastra aveti detineri.

Dupa ce ati selectat fondul din care doriti sa rascumparati, veti fi rugat sa specificati fie numarul de unitati de fond pe care doriti sa le rascumparati, fie suma neta pe care doriti sa o rascumparati, si sa selectati contul bancar (pentru usurinta operatiunilor, veti avea ca optiuni conturile bancare specificate de dumneavoastra in Contractul pentru Operatiuni cu Unitati de Fond prin Internet) in care doriti sa virati banii.

Din motive de securitate, nu permitem inregistrarea cererilor de rascumparare decat cu virament in conturile bancare declarate in Contractul pentru Operatiuni cu Unitati de Fond prin Internet. Daca doriti sa virati banii din rascumparare intr-un alt cont decat cele disponibile in lista oferita, este necesar sa ne transmiteti la adresa noastra o notificare scrisa alaturi de un extras de cont bancar in original.

Plata rascumpararilor

Cererile de rascumparare depuse pentru fondurile Certinvest vor fi platite conform prospectului de emisiune, dar nu mai mult de 10 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de rascumparare. 

Cererile depuse sambata si duminica si in zilele sarbatori legale se inregistreaza in ziua lucratoare imediat urmatoare (de regula luni). 

Suport operatiuni

Pentru asistenta la folosirea aplicatiei online, va rugam sa ne contactati la 021 203 14 00 sau investonline@certinvest.ro